Om varslinger

Programvarslinger er popup-vinduer som informerer deg om hendelser i driften av programmet.

Varslinger er delt inn i to kategorier, basert på hvor viktig hendelsen er:

Visning av varslinger er aktivert som standard. Du kan deaktivere visningen av alle varsler i varslingsvinduet eller konfigurere visningen av varsler i vinduet for programinnstillinger.

Informasjonen i et varsel er relevant på tidspunktet varselet vises.

I Windows 8 eller nyere operativsystemer vises ikke varslinger fra Kaspersky VPN Secure Connection hvis et Fluent Design-program er åpnet i fullskjermmodus.

Om visning av varsler i spillmodus og Ikke forstyrr-modus

Hvis Kaspersky VPN Secure Connection er installert på enheten din sammen med Kaspersky-programmet der spillmodus eller Ikke forstyrr-modus er aktivert, vil ikke Kaspersky VPN Secure Connection-varsler vises når du arbeider med et program i fullskjermmodus, spille et spill, chatte via videosamtale eller se en film. Etter at du har gått ut av spillmodus eller Ikke forstyrr-modus, vil Kaspersky VPN Secure Connection bruke oppgavelinjens varslingsområde til å vise en melding om enhver hendelse som skjedde mens du var opptatt. Varsling om en hendelse som ikke lenger er relevant vil ikke vises.